A lényeg:

Átvertek? Kidobott? Otthagyott másért? Úgy érzed, ez egy igazi idióta seggfej? Egyetértesz velünk, amikor azt mondjuk: Ádám csak egy piszkozat volt Éva előtt? Itt a helyed ;)

Friss topikok

  • Rolinaa: Sokszor amúgy azt érzem, hogy minden nőn van egy cetli, hogy kb "mikor jár le a szavatossága", ami... (2010.10.03. 11:33) hívás

2010.11.23. 19:08 Tomina

Mit akar a pasi?

Hello mindenkinek!:)

Biztos,sokan láttátok a filmet,melyben a bennünk kavargó gondolatokat próbálják megfejteni...a Mi kell a nőnek? címmel.Ideje lenne feltenni ugyanezt a kérdést a férfiaknak is.Biztos voltatok már olyan helyzetben,hogy egy snassz péntek este ültök,semmit se várva egy pohár ital mellett,vagy csak mentek monoton a megszokott ritmusban boltba vagy éppen haza mikor meglátjátok Őt.Őt akit aztán nem tudtok kiverni a fejetekből.Benne zakatol,eleinte,csak úgy,hogy mennyire jól nézett ki és beleborzongasz és ez a kellemes 10 másodperc jár neked,majd jön az,hogy egyre kíváncsibb vagy arra,ki is ő.Mikor úgy gondolod sose látod már többé,mert az elmúlt 4 napban mindig arra jártál,de egyszer se jött szembe,a szerencsés vagy éppen szerencsétlen véletlen úgy rendezi,hogy szóba elegyedtek,elbüvöl a mosolya,a beszéde,a kisugárzása.Harsonázó angyalok,egyszarvúk,rózsaszínköd és felhők kiséretében mész haza és már elkezdesz szabaddá tenni egy zoknis fiókot mikor elgondolkozol vajon ő is ezt érzi?Mit mondott,hogy mozgott...Jön az a fázis amikor totál kiismerhetetlen,lehet volt köztetek valami,lehet nem,de minden alkalommal mást mutat,egyszer szélnek ereszt máskor visszahív.Beleőrülsz,mert kell neked,de nem tudod miért?Hiszen játszik és élvezi és ami a legrosszabb,hogy te is.Élvezed és akarod,mert van benne valami titok,valami amit neked kell megfejteni vagy rájönni,valami amivel eléri,hogy egész nap rá gondolj vagy egy magányos este ő legyen aki fölött hosszasan idézel a telefon könyvben,hogy gáz ha én hívom fel?Nem értjük,nem tudjuk miért mindig az kell ami elérhetetlen,ami megéget,ami csalókán hívogat,de mint a víz,ha megfogod kisiklik az ujjaid közül.A rendes,lovagias pasiról álmodunk aki aztán ha eljön,mégis az kell aki lehet,hogy aljas szemét néven fut a telefonkönyvben,vagy ne vedd fel! a csengő hangod rá,mégis őt akarod.Szeretünk küzdeni,játszani,szenvedni.A fájdalom azért ami fontos,nem mindig áll messze a gyönyörtől.A nehezen szerzett győzelem,mégha csak 1 percig tart is édesebb mámort kölcsönöz a szívünknek és egész lényünknek mint az ami az ölünkbe hullot.Talán ez a titok.Hogy mit akar a férfi?Nem tudja...mert a macsó,eget rengető,bugyi szaggató külső mögött vagy egy kisgyerek van aki labdázik vagy rácsodálkozik egy Tescos zacskóra is,vagy egy félénk kamasz fiú aki lázad,aki nem tudja eldönteni mi a jó neki,de azt sem hagyja,hogy helyette döntsenek.2010 éve nincs feljegyzés arról hogy kezeljük őket,kitartást,addig is pillanatnyi mámorokat:)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://akornyekkiralyai.blog.hu/api/trackback/id/tr762468575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása